logitech MX Air

Ännu en liten leksak har hittat in innanför Lyckhems väggar.En mycket rolig liten mus detta, här står den i baren o sörplar el bredvid sin kompis MX Laser.
Måste bara säga att den gamla musen till höger, laser, det är nog den trevligaste musen jag haft, suverän respons, exakt, mängder med med funktioner på rätt ställen och en helt suverän ergonomi, så den får helt klart stanna kvar som trotjänare även om den inte kan flyga.

Air:en då, det var ju den jag skulle presentera.
Jao... Tänk dig en wii-kontroll, lägg till mycket bättre precision och möjligheten att använda den som en vanlig mus vid behov så har du dig en MX Air. Ungefär.
Som en vanlig mus på matta har jag faktiskt inte provat den än även om jag haft den över en vecka nu, o anledningen är helt enkelt för att jag köpte den enbart för möjligheten o vifta vilt i luften! Det är jätteskoj, den är snabb, exakt, lätt, simpel, användbar, funktionell o riktigt ball!
Men... När man lekt klart o återgår till vardagen så märker man att den är lite halvjobbig o träffa rätt med, knapparna sitter inte direkt perfekt, det går inte att hålla den på något skönt o avslappnat sätt, o dessutom är scrollern helt ute i skogen o cyklar! Sen skulle jag gärna velat få en liten förvarning om när batteriet behöver laddas...

Mycket negativt här nu, det var inte meningen. Jag köpte den mestadels för o ha o styra htpc:n med, o till detta o starta film o lite annat sådant när man ligger avslappnad o bakåtlutad i soffan är den ju fullständigt fantastisk till! Som gjord för detta helt enkelt. Kanske lite dyr som fjärrkontroll, men jävligt cool, o det väger ju in det med!

Men till min vanliga dator vill jag nog gärna ha kvar min Laser...Är det en mus? Är det en fjärr? Nej, det är en Air!Swoosch...


Kommentarer
Postat av: mamman

Herregud Robert!!

Upp i sovrummet och greja istället med dej..

Tänk på bebisen som vill ha det fint när den kommer!

2009-09-07 @ 18:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0