Fuck it dude. Lets go bowling!

Idag kom mor o moster förbi o fikade, de hade med sig en god kaka som muta trots att jag sagt att de var välkomna ändå. Jag tycker om kakor, så det gjorde ingenting alls!

Efter o kikat runt på tomten litegrann kom vi fram till att vi verkligen behöver beskära våra trän, då jag aldrig gjort något sådant innan så ville jag helst inte ge mig på det utan någon fort av expertis som kan tala om iaf ungefär vad som bör ske. Så efter lite grundregler o tips från moster vågade jag mig på ett försök

Innan man ger sig på sådant här slitigt arbete måste man försäkra sig om att man har en god och bekväm arbetsställning!Något jag inte riktigt lyckades med här.Det fanns rätt många grenar som behövde försvinna, stora som små!Kniv i ena handen o såg i andra, balanserandes i ett träd, det var nog tur att jag koncentrerade mig på o leta grenar tror jag!Friskt vågat, hälften vunnet! Eller så ser det ut iaf, friskt beskuret, hälften kvar! :)Frugan gav ypperlig assistans i form av grensamlare och fotograf, ack så viktiga uppgifter.

En gammal lampa

Igår åkte vi till Stenungsund o kikade på en loppis eller vad man ska kalla det. Det fanns lite smått o gott där som vi tyckte skulle passa bättre hemma hos oss, bland annat en kultig taklampa, har för mig att det funnits något sådant nånstans i min uppväxt med, den kändes lite bekant iaf, antagligen rätt så vanlig förr.

Den hade nog prytt sin plats i någons kök en längre tid, för det fick bli en grundlig rengöring av den innan den var godkänd för användning igen.Så nu kan vi välja om vi vill lysa upp vårt kök med el eller levande ljus.

På vägen hem blev det självklart ett stopp på laxbutiken i ljungskile, en numer obligatoriskt händelse varje gång man är i närheten. Det blev dubbelt så dyrt som loppisen, men mycket godare! :)

När man är ute o åker så gäller det ju o hitta, detta har sina fördelar, o dagens resmål hittade vi fram till med hjälp av den här: Pappas nya leksak

Nokia 5800

Jag har vart sugen på en ny telefon ett tag nu, o när jag hittade en fin smartphone jag kunde tänka mig till ett väldigt bra pris så var det ju bara till o slå till!
Så nu är jag ägare till Nokia iphonekiller, 5800 expressmusik.Nja, nån iphonekiller är det väl inte, men en mycket trevlig telefon ändå, lättanvänd och kraftfull. Den kör på symbian s60v5 för den som förstår och/eller bryr sig. Ett operativsystem iaf som massor av program görs till, har provat lite av varje nu, men det är inte alla som funkar till den här telefonen som är Nokias första riktiga "pekskärmslur". Fast jag har allt hittat såpass mycket skoj o hålla mig sysselsatt med så jag inte hunnit lägga in nån musik i telefonen än, lite kasst med tanke på att det faktiskt är en musikmobil, men jaja.

Ett litet ställ följde med som man kan ställa telefonen på i "tittläge" eller vad man ska kalla det, väl använt, men varför är den lös? Hade det inte vart mycket snyggare o mer användarvänligt o ha nåt inbyggt i telefonen? Jaja, jag har iaf vant mig rätt bra vid o ha en snodd som hänger o slänger, men så vidare snyggt är det väl kanske inte.

Inbyggd gps o karta fanns med, men jag tog ner google maps nästan det första jag gjorde så jag har inte provat nokias så mycket än, google maps är däremot hur skoj som helst! Det finns massa finesser jag saknar i min vanliga gps, exempelvis kan jag direkt googla vad som helst o få vägbeskrivning via gpsen dit, väldigt bra grej för impulsiva folk som jag. Sen har ju förstås en telefon rätt så lång väg kvar innan man kan slänga sin vanliga gps, men ett steg i rätt riktning är det allt!

Blombud

För ett tag sen lånade vi ut vårt uterum till en kompis som ville ha lite examensfest, hon har pluggat till sjuksyster och är äntligen färdig. Självklart fick hon ju vara här, det blir ju bara närmare till festen för oss! :)

Jag tyckte väl att det räckte med att de städade så fint efter sig som tack, men idag så ringde ett blombud på dörren med en stor bukett blommor och en låda med jättegod choklad. Inte helt fel, så tack för detta!
Kanske hade lite o göra med att vi fyller år båda två nu med, men sånt kan man ju inte veta. :)


Lullull i sovrummet!

För att det inte skulle blir för rakt o trist i vårt sovrum så gjorde jag två fejkpelare som fick följa den tidigare väggen, så helt fejk var det ju faktist inte ändå! :)

Det ramar in sängsidan litegrann, skapar lite alkovkänsla har jag fått för mig. O med lite hjälp av diverse lister o dyligt så kommer det nog o bli jättefint tror jag! Lite kolonialstilsaktigt eller vad det heter kanske? Nu är iaf lister o så klart, ska bara spackla o måla lite med...Det ser lite skumt ut mot golvet, men det är för att jag gjort plats för nytt golv o lister.


RSS 2.0