Polkagris.

Jepp, en sån har vi här hemma, modell jättestor!Visst är det fint? Vi tänkte behålla det såhär, blir lite annorlunda o eget!
Nädå, det ska allt målas, o rätt snart med tror jag, man blir nästan lite snurrig när man kollar på det, så det är väl bäst att måla innan någon kör av vägen!

Det går lite långsammare med garaget nu när det närmar sig färdigt, konstigt att det alltid blir så.
Men sen tar visserligen lekrummet det mesta av tiden med, så det är inte enbart för att jag är lat!

Theas lekrum.

Vi tänkte ge våran lilla prinsessa ett alldeles eget lekrum i ettårspresent. Eller är det kanske en present till föräldrarna? I vilket fall ska det bli skönt o ha ett eget litet hörn o lägga hennes leksaker på, det börjar bli en del nu, o av någon underlig anledning ligger de väldigt ofta just där jag sätter ner fötterna.
Planen är iaf att hinna klart med rummet till hennes kalas, så det är lite hektiskt här hemma just nu, det målas o sågas o spikas för fullt!

Vi börjar väl med lite före-bilder?Syns inte så jättebra kanske, men jag sågade ett litet hål i väggen o satte in ett extra eluttag. Lika bra när man ändå grejar tycker jag.En gammal sliten garderob som inte gjorde någon glad. Jag trodde att garderoben satt fast i väggen, så det var ju inget problem o slänga ut den! Det visade sig vara helt tvärtom... Väggen satt fast i garderoben, inte så svårt o få bort, men jag blev ju tvungen o göra en vägg sen med...Är du färdig snart pappa? Jag vill lägga min nalle här...

Teknikfreak.

Vår lilla tös tycker mycket om allt tekniskt i vårt hem. Till pappas glädje och förtret!
Datorer knappas på, tvkontrollen har hon järnkoll på, telefonen pratas det i, o alla stackars boxar o annat digitalt blir grundligt kontrollerade på blinkande lampor och dyligt.Det är ju trevligt att hon engagerar sig i tekniken, helt klart!
Men jag tycker nog att hon är lite väl hårdhänt och kanske lite för sugen på att smaka på allt för att det ska kännas helt lugnt.
Så för o öka livslängden på iaf några av prylarna fick jag göra ett litet Thea-skydd för dem.RSS 2.0