Lite småfix.

Verktyg o prylar har man gott om, o de är alltid i vägen o blir smutsiga o sånt, så nu har jag äntligen fått gjort några skjutdörrar under arbetsbänken i verkstaden så det slipper flyga in spån o annat där varje gång man ska göra nåt.Se så fint... O de går o öppna tom!

Sen har jag även lyckats få på plåt på mitt lilla virkesförråd, inte helt o hållet då plåten tog slut, men det är tak över bräderna iaf, så de slipper bli blöta nu...


Saknas det inte något här?

För inte så längesen stod det ett stort uterum här, nu är bara en hylla kvar som jag glömt ta bort, får nog göra det...
De som ville ha det var här i fem dar o skruvade o bankade o grejade, o kvar blev som sagt inte mycket alls.Det känns allt lite tomt, men ojoj va ljust det blev inne. Skulle tro att det kommer bli jättebra det här!
Nu får vi väl bara så lite gräs eller nåt här tills det är dags o bygga en ny altan!

Temporärt växthus.

För ett tag sen gjorde jag en chansning o satte ut hela vårt uterum till försäljning, tänkte att man kanske kunde ha sån tur att man slapp plocka ner det själv, o visst serru! Det ringde ett par o ville ha det! Så de kommer snart o börjar skruva på det, tror minsann tom att jag ska ta o titta på lite grann från en solstol med en kall go öl medans de sliter... :)

Men så kom vi på att vi har ju ingenstans o göra av våra tomater o gurkor o sånt, som fram tills nu fått bo i uterummet i brist på annat.
Jaja, inte mycket o göra, bara o hämta lite virke o sätta igång o såga o skruva.
Det blev en lagom liten utbyggnad på solsidan där vi hoppas att tomaterna ska känna sig som hemma.Så käckt det kan bli av en bunt reglar o lite plast va?

Purple haze.

Nu är garaget färdigmålat på insidan iaf. Jag hade en väldig beslutsångest som vanligt när det var dags o välja, så det tog lång tid innan jag kom ut ur färgbutiken.

Kanske inte direkt en traditionell färg, men jag tror nog att det blir bra såhär.Fick väl inte riktigt till färgen på kortet, men lila är det, mycket lila...
Tur man är trygg i sin manlighet!

RSS 2.0