Mycket brädor blir det.

Varje gång man ska bygga något litet så saknar man en brädstump, o varje gång man bygger något större så blir det massor över!
Så nu tänkte jag spara på allt virke som är något o ha, så jag har till den gången jag står o behöver just en sådan.Ett litet virkesförråd börjar ta sin form, har tom provfyllt det lite. Nu ska jag bara ha på lite väggar o tak o så med.

Kabeldragning.

Vi tänkte passa på o dra lite slangar hit o dit där väggarna ska göras om, lika bra o uppgradera elen i huset så gott det går.
Väggen i hallen är rätt så skev o vind, så vi tänkte lägga på ett lager gips där, o då kan man ju lika väl såga upp litegrann innan o kasta in några slangar.Här har vi börjat dra slang från källaren till tvrummet, hit ska det gå ny el, nätverk och antennkabel, sen ska det vidare till hallen på övervåningen med samma saker. Nätverk och antennkabel är tänkt att gå i ett typ stjärnnät så man lätt kan fixa till det dit man vill, elen får helt enkelt bli lite som det blir, svårt o göra om allt, men det blir nog bra det med.

Vårliga dagar!

Solen skiner för fullt, så vi har sprungit runt utomhus hela dan, riktigt härligt...
Det kommer med största säkerhet bli rätt mycket tid utomhus ett tag framåt nu, så lite förströelse för Thea är väl på sin plats. En sandlåda har införskaffats och satts upp, tyvärr räckte inte sanden riktigt hela vägen, men det ordnar sig.
Vi har även ordnat en cykelsits så vi kan cykla iaf kortare sträckor istället för o behöva ta bilen hela tiden, gott o få lite luft om inte annat.Nya hänget.Premiärturen! Av leendet att döma gick det rätt så bra tror jag!


RSS 2.0