Måla måla måla!

Nu har vi fått på ett lager färg, o jag får allt säga att jag tycker det blir rätt så bra det här.

Färgen passar bra in på garaget o i omgivningen, o dessutom är den rätt snygg!

Inte för att det syns jättebra här, men om någon är jättenyfiken så är det bara o glida förbi!

Mörkröd är den iaf, ser lite smått brunt ut på bilden, men icke!

 

 

Nu ska lockläkten på, lite lullull runt några fönster o måla det vitt, o ett varv till med rött, så ska det allt se bra ut det här!

Får se hur mycket som hinns med innan jobbet börjar igen bara, har två dagar semester kvar, så allt blir knappast klart, men en bit till ska väl hinnas med!

 


Fasad på gång!

Idag har vi vart ute o spikat som bara den! Panelen är uppe, lockläkten är kvar iofs, men vi ska stryka över det som är uppe en gång först, så imorn tänkte vi åka ut o kolla vad som finns. Vi var helt inne på falu rödfärg innan, men det går visst inte o måla så bra på grundmålat, så vi fick tänka om. Därför har vi nu ingen som helst aning om vad vi vill ha.

Detta ska vi råda bot på imorn! Hoppas vi hittar någon riktigt mjäkig expedit vi kan mobba rejält... Nädå, jag ska försöka vara snäll...

 

Elen är klar iaf, bara inkopplingen kvar, o gipsskivorna i innertaket är uppe, ska bara spacklas med. Nu känns det näst intill klart, härligt härligt!

 

Här är garaget idag iaf, snart ser det kanske helt annorlunda ut i ny kostym, vem vet?


Snart har vi el!

Idag har jag lekt litegrann. Fick hem en mycket rolig liten maskin som jag kört runt med en stund.

Den är kanske inte så stor, men den gjorde jobbet snabbt o lätt! Såpass snabbt att det tog nästan dubbelt så lång tid o tvätta rent den efteråt, mindre kul. Många roliga spakar o grejer o vänja sig vid var det, o när jag började få upp ångan så var jag visst redan klar! Nästan så man skulle vilja göra lite mer hål nånstans...

 

Så nu har vi grävt ner kabel för el o vatten till garaget, återstår bara o få in allt i huset o koppla ihop det.

Se vilken fin hög med lera det blev...


RSS 2.0