Fancy design-trädgård!

Vi har absolut ingen aning om hur vi ska fixa till trädgården, det är ju rätt mycket yta o klura över, så vi kände att det var ett lite väl stort projekt för oss, hade vart fint med lite tips o ideer av nån som har bättre koll! Vi hittade en sådan...
 
En kille med koll kom o hälsade på, frågade vad vi ville ha o vad vi tänkt oss med trädgården, tjötade lite allmänt, sen mätte han upp allting, o åkte hem o började rita.
 
Några veckor senare kom han tillbaks med sin ide o några skisser, det blev riktigt intressant, det märktes att han verkligen tänkt igenom varenda växt.
 
 
Såhär ungefär är det tänkt att se ut från infarten.
 
 
O här en översikt över hela trädgården. Kanske lite svårt o få koll på av en bild såhär, men när han gick igenom allting o förklarade vad det var o så så kändes det riktigt bra iaf!
Så nu har vi en plan att arbeta emot iaf, sen får vi väl se hur lång tid det kommer o ta innan allt är klart, men det är en helt annan sak.
 
Såg att jag missade o länka till honom, han var så proffsig o billig att jag gärna gör lite reklam för honom, han rekommenderas varmt!
Väl värd att överväga.
Trackback
RSS 2.0