Tänk va många sidospår det kan bli av någon liten detalj!

Det hela började egentligen med att vi inte hade något direkt tvrum, så vi satte igen en dörröppning vi inte kände att vi behövde, så fick vi oss en fin vägg o ställa tvn emot, snabbt o lätt, inga bekymmer... Trodde vi iaf!


Vi provade tvn på plats innan vi började såga i väggen.

Grejen var att när vi satt upp väggen så märkte vi att resten av väggen var rätt så skev, o det finns väl inte så mycket o göra något åt, men vi bestämde oss för o lägga ett lager gips över, så fixar sig de värsta svängarna iaf.

O när man ändå ska fixa ytskiktet på väggarna är det ju bara dumt o inte passa på o bättra på elen i huset? Så det gjorde vi. O allt sågande i väggarna gav väl lite blodad tand antar jag, så vi bestämde oss för o bredda ingången till vardagsrummet, när vi ändå höll på då...


Jag började med o ta bort spånskivorna, inga problem här!


Men när jag tog bort isoleringen hittade jag något skoj...
Ett elrör gick självklart precis här! Men efter lite kreativt tänkande o en sväng till elaffären så lyckades man trolla iväg den en halvmeter åt sidan, o dessutom fick vi lite extra uttag här o där, mycket bra.


O såhär stort o fint kommer det alltså att bli! O uttag både här o där, me like!


Här har man tom lyckats få upp sidorna, bara resten kvar då.

Vi passade ju även på att dra fram nätverkskabel lite här o där, o alla dessa tåtar mynnar ut på samma ställe, i ett dunkelt hörn av källaren. För även om det är vår kontakt med hela lilla internettet så är det inte så snygga prylar o se på faktiskt, o låter o blinkar o har sig gör de oxå.


Ser inte så mycket ut för världen kanske, men det tog rätt så rejält med tid o få till faktiskt!
Det blev en hel del skruvande o kopplande o omflyttningar o ditten o datten innan allt gick o flytta dit!
Men nu är det gjort, o allt går o stuva undan här nu, mycket mycket bra.

Så på grund av vår lilla tv-vägg fick vi dragit antennkablar lite kors o tvärs i huset, nätverk draget både hit o dit, gipsat hallen på två våningar, breddat en dörröppning, lagt om elen så nu har ungefär halva huset ny o fräsch el med, det tar sig!

Så tänk dig för innan du funderar på o flytta på tvn, det kan bli jobbigare än o bara lyfta runt den...

RSS 2.0