Sovrummet

Sakta men säkert går det framåt, även om det inte alltid känns så...

Här har faktiskt en liten bit av taket blivit färdigmålat! Det är den delen i alkoven så att säga, det över är bara målat två gånger o man kan se kvistarna igenom ännu. Det ska förhoppningsvis bli jättefint efter nästa lager!
Jag la även till ett par små stolpar eller vad man ska kalla det, har fått för mig att det blir det mysigare känsla då med en liten alkovliknande sovdel så att säga, blir nog bra när det är klart.Här kan man även skymta en bit av golvet vi ska lägga in här.Skjutdörrsväggen börjar ta sig den med.Oxå får jag väl visa upp skjutdörrarna med då, här är de grundmålade o behöver minst två lager färg till innan de är klara.
Det tog ett tag o hitta några dörrar som funkade o använda faktiskt, de här är bara 60 cm breda, men man måste ju ha plats för båda dörrarna både öppna o stängda, så det krävs 240 cm hål i väggen o öppningen blir nu 120, med 80-dörrar hade vi fått göra en öppning i väggen på hela 320 cm o haft en dörröppning på 160 cm! Lite väl saftigt... Störst är inte alltid bäst!


Kommentarer
Postat av: mamman

Du är duktig du!

2009-06-13 @ 17:12:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0